Emissieloos

Emissieloos

Investeren in een schonere toekomst

 

Bij Van Verseveld Infra streven we voortdurend naar innovatie en duurzaamheid in al onze werkzaamheden. Als aannemersbedrijf in grondwerk, riolering, straatwerk en onderhoud, begrijpen we de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu. Daarom zetten we ons beste beentje voor, voor een schonere toekomst.

 

Emissieloos werken is voor ons een doelstelling die we met vastberadenheid nastreven. We investeren in moderne technologieën en passen onze werkmethoden aan om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit betekent onder meer het gebruik van elektrisch aangedreven machines en voertuigen, die geen schadelijke emissies produceren tijdens het gebruik.

Onderhoud 1000x1000

Emissieloze technologie

Door over te stappen op emissieloos apparatuur en voertuigen, verminderen we niet alleen de uitstoot van schadelijke stoffen, maar dragen we ook bij aan een schonere leefomgeving voor de gemeenschappen waarin we actief zijn.

 

Bij Van Verseveld Infra geloven we dat duurzaamheid en succes hand in hand gaan. Door te investeren in emissieloze technologieën en onze operationele processen continu te verbeteren, streven we ernaar om een positieve impact te hebben op zowel het milieu als de samenleving als geheel. 

 

 

Materieel 1,2,3