Vacatures

Vacatures

Kom werken bij Van Verseveld Infra​

Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijven onderscheiden. Iets wat we niet zelf bedacht hebben bij Van Verseveld Infra, maar wel elke dag nastreven! Daarom zijn we continue opzoek naar medewerkers die van aanpakken weten. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je het vak graag leren? Kijk gauw naar de onderstaande vacatures.

Grondwerker

Vind jij het leuk om buiten te werken en ben je een kei in het werken met machines én je handen? Lees dan snel verder!

Stratenmaker

Steek jij graag je handen uit je mouwen en wil je letterlijk een steentje bijdragen aan mooie projecten? Wie weet hebben wij hetgeen wat jij zoekt! 

Rioleur

Ben jij secuur in werk verrichten en op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een snel groeiend bedrijf? Neem snel een kijkje bij de vacature.

Open sollicitatie

Staat je gewenste vacature er niet tussen maar lijkt het je toch leuk om bij ons te werken? Laat dan je gegevens en motivatie achter door middel van het contactformulier. 

Solliciteren

Waar kom je te werken?

Van Verseveld Infra is een bedrijf dat gespecialiseerd is in werkzaamheden op het gebied van infrastructuur in de breedste zin van het woord. Wij richten ons onder andere op grondwerk, straatwerk, riolering, onderhoud, groen aanleg en wegmarkering. 

 

Van Verseveld Infra is opgericht door Berry van Verseveld in 1995 als een bestratingsbedrijf. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een solide aannemersbedrijf dat het hele infrastructuurspectrum beslaat. Vanuit onze vestigingen in Veenendaal, Utrecht en Almere kunnen wij een groot deel van Nederland bedienen.

 

Van Verseveld Infra is een betrouwbare partner voor overheden, instellingen en bedrijven door het hele land. We werken intensief samen met gemeenten zoals Veenendaal, Rhenen, Utrecht, Almere en Renkum.

 

We zijn er trots op dat we met ons vakwerk en expertise elke dag kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en het onderhoud van de infrastructuur in Nederland.

Open sollicitatie

Staat je gewenste vacature er niet tussen maar lijkt het je toch leuk om bij ons te werken? Laat dan je gegevens hieronder achter. 

Solliciteren